Den som alltid talar sanning har råd att hålla sig med ett dåligt minne!

28 juni 2011

Kastreringen är gjord!

Var med stor bävan vi åkte på morgonen mot veterinärkliniken. L'ektra är ju så rädd för nya människor och normalt när vi varit där så har hon haft nån åkomma men det hade hon inte nu, så hon va väldigt på sin vakt, skit jobbigt. Till och med Becca vart lite nervös på henne. Fick en sköterska som själv har rottis så allt gick jätte bra:) Fick till och med veta att när L'ektra plötsligt tappat en trampdyna, under tassen, så är det ett genetiskt fel som dom har. Det ser ut som den blivit avskuren med en kniv så vi har alltid trott att hon trampat på glas eller liknande. Nu vet vi varför det händer, har sååå klart att gör med löpnings cykeln det oxå så skönt att den inte kommer igen nu då:) Mycket skit som har med löpning att göra. Hon har fått nåt fel varje gång hon löpt. Om jag skaffar en tik igen nån gång så ska jag kastrera henne på en gång så man slipper alla besvär:)




2 kommentarer:

  1. Vad skönt att det är gjort nu...både för henne och för er. Hoppas hon känner sig piggelin nu, det är ju en ganska stor op. Ha det...kramen

    SvaraRadera
  2. hej, ja hon blir piggare för varje dag:) Hon gjorde en tavla här om dan, hon sträckte på sig, precis som katter gör och det var inte så bra.
    Tror ett stygn flyttade sig lite så nu är det en glipa som varar lite. Tvättar det 2 ggr om dan så vi hoppas det ska läka ihop tills på torsdag när vi ska ta stygnen. Ha det skönt denna svala dag:)

    SvaraRadera